Bezichtiging nieuwe woning

Zo, daar ben ik weer. Even updaten…

Sinds mijn vorige blog is er een hele hoop gebeurd. In mijn vorige blog had ik al aangegeven dat ik bij een nieuw WMO loket moest aankloppen voor mijn voorzieningen omdat ik buiten de gemeente Leidschendam woon en dat ik een herindicatie moest aanvragen voor mijn AWBZ zorg. Beiden heb ik inmiddels gedaan en nu ben ik in afwachting van de reacties op mijn aanvragen. Spannend!
Ook zijn de eerste sollicitatiegesprekken voor nieuwe assistenten (als aanvulling op mijn huidige team) gepland.

In de tussentijd heb ik natuurlijk al meubels besteld (onder andere een fantastische eettafel!), een vloer uitgekozen, gordijnen gekozen en een kleur voor de muurverf uitgezocht. Al die keuzes gingen me niet in de koude kleren zitten, maar uit eindelijk wordt het vast heel erg mooi.

Gisteren was de bezichtiging van één van de rolstoel toegankelijke woningen in het project. De bezichtiging was niet in mijn eigen woning, maar in de woning in het appartementsblok tegenover mijn eigen woning. Vanuit het raam in deze woning kon ik mijn eigen woning dus wel zien! Behalve dat mijn woning gespiegeld is aan deze, zijn de woningen volledig identiek.

Het was heel leuk om een kijkje te kunnen nemen en een indruk te krijgen van de woningen. De woningen zijn ruim en er zit een hele mooie keuken in. Maar het mooiste van mijn woning vind ik natuurlijk dat het op de begane grond is met een terras! Heerlijk barbecuen in de zomer met wat vrienden of familie.. ik zie het al helemaal voor me 🙂

De sleuteloverdracht zal waarschijnlijk begin volgende maand zijn. Mijn geduld wordt nog eventjes op de proef gesteld…

Het is super dat Vidomes de realisatie van de rolstoeltoegankelijke woningen mogelijk heeft gemaakt. Het aanbod van dergelijke woningen is klein. Ik voel mij dan ook zeer bevoorrecht dat ik binnenkort zelfstandig en in eigen regie één van de woningen mag betrekken. Bedankt!